Aanmelden

Heeft u interesse in onze school en wilt u mogelijk uw zoon/dochter aanmelden op de Pirouette? Maak dan een afspraak voor een oriënteringsgesprek. Tijdens deze afspraak van ongeveer een uur krijgt u een rondleiding door onze school, vertellen we over ons onderwijs en kunt u alle vragen stellen die u heeft. Natuurlijk horen we tijdens dit gesprek ook graag van u meer informatie over uw zoon/dochter.

Om een afspraak te maken voor een oriënteringsgesprek kunt u bellen op maandag en dinsdag tussen 09.00 en 14.00 uur naar 036-5450425. U kunt ook mailen naar i.kloet@kbspirouette.nl. Hierbij graag vermelden: de naam van uw zoon/dochter, leeftijd/geboortedatum en uw telefoonnummer, zodat we u kunnen bellen om een afspraak te maken.

Mocht er in een bepaald leerjaar geen plek zijn voor nieuwe leerlingen (wachtlijst), dan hoort u dit zo snel mogelijk van ons.

Iepenstraat 1-2

1326DB Almere