Aanmelden

Heeft u interesse in onze school en wilt u mogelijk uw zoon/dochter aanmelden op de Pirouette? Maak dan een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

Tijdens deze afspraak van ongeveer een uur krijgt u een rondleiding door onze school, vertellen we over ons onderwijs en kunt u alle vragen stellen die u heeft. Natuurlijk horen we tijdens dit gesprek ook graag van u meer informatie over uw zoon/dochter.

Om een afspraak te maken voor een oriëntatiegesprek kunt u bellen op dinsdag en donderdag tussen 09.00 en 14.00 uur naar 036-5450425.

Tevens kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan contact met u op voor het maken

van een afspraak.

Op dit moment zitten onze groepen 1/2, 4, 5, 7 en 8 vol.

Er is nog plaats in de groepen 3 en 6 en voor kinderen die geboren zijn NA juli 2021

Mocht u hier vragen over hebben, kunt u contact opnemen met de directeur

(zie bovenstaand telefoonnummer).

Oriëntatiegesprek