Onze missie

Wij zien het verblijf van onze kinderen op school als een mooie ontdekkingsreis. Een reis waarin de kinderen zich op sociaal-emotioneel, intellectueel, motorisch en werkhoudingsgebied ontwikkelen.
Vanuit onze katholieke identiteit vinden wij het belangrijk om kinderen in hun ontwikkeling een aantal waarden mee te geven.
Onze belangrijkste opdracht als team ligt in het creƫren van een veilige sfeer voor de kinderen, waarin wij vooral uitgaan van de mogelijkheden en talenten van ieder individueel kind.
We leggen samen deze ontwikkelingsreis af, maar hebben allemaal tijdens de reis onze eigen behoeften. Soms wat meer uitleg, soms wat meer uitdaging en soms wat meer oefening.
Door hier gericht op in te spelen willen wij als de Pirouette een veilige school zijn, waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.